Velkommen til gratis spilleeftermiddag og introduktion til "Om at være menneske"

Kirkefondet indbyder til to gratis eftermiddage med introduktion til samtalespillet "Om at være menneske" og om, hvordan man kan bruge det i forbindelse med konfirmander, konfirmandforældre, samtalegrupper m.m. Eftermiddagen ledes af Lise Damkjær, der har udviklet spillet og har stor erfaring med at spille det i forskellige sammenhænge.

"Om at være menneske er udviklet for at skabe samtaler om vigtige livsspørgsmål, herunder også tro. Det består af en terning og 108 spørgsmål fordel på 6 kategorier af kort: Tro, Håb, Kærlig, Fødsel, Liv og Død. Spillet spilles i grupper med 2-5 personer og kan anvendes i både kirkelige og ikke-kirkelige sammenhænge. Læs mere om spillet her 

Tidspunkt: Tirsdag den 24. september kl. 14-16 eller torsdag den 10. oktober kl. 14-16 på Kirkefondet, Peter Bangs Vej 5D, 2000 Frederiksberg.

Tilmelding senest henholdsvis fredag den 20. september og mandag den oktober. Tilmelding til Kirkefondet på kirkefondet@kirkefondet.dk eller på 33 73 00 33 senest fredag den 20 september.