Få ledige pladser til studietur til Iona i juni 2023

Iona – langt væk, tæt på himlen

Tag med Kirkefondet på studierejse 16. – 23. juni 2023 til Iona, den lille ø i Atlanterhavet, hvis inspiration og kraft har mærket og mærker mennesker for altid: Mødet med den særlige keltiske kristne spiritualitet. Naturen med alt fra rå klipper til hvide sandstrande. Kreativitet. Åndeligt og praktisk fællesskab. Et helt særligt gudstjenesteliv. Mange tusinde års historie med vidtrækkende betydning. Pilgrimsvandring. Stilhed. Inddragelse. En teologisk tyngde og inspiration, der kendes over hele verden.

En uge på Iona Abbey 
Fællesskab står meget centralt for Iona, hvilket kommet til udtryk i gudstjenester, måltider, samtaler og kreative aktiviteter. Som gæst deltager man i den daglige rytme med fælles måltider og enkelte praktiske huslige opgaver, og man bor på klosteret i 2-4-sengs værelser. Derudover er der tilbud om f.eks. pilgrimsvandring og danseaften i forsamlingshuset sammen med de faste øboere. Der vil være god tid til at nyde naturen med klipper og hvide strande, til at lade roen falde over sig, læse og gå ture. For at deltage vil det være nødvendigt at forstå og nogenlunde at kunne tale engelsk, og da terrænet på øen er bakket, skal man være ret godt gående.

Tilmelding Der er få ledige pladser til turen. Tilmelding skal sendes til Kirkefondet på mail: kirkefondet@kirkefondet.dk senest 1. marts 2023. 

Pris: 7900 kr. inkluderer: Transport t/r Glasgow-Iona, overnatning og morgenmad på hotel i Oban 16. juni, ophold og fuld forplejning på Iona Abbey 17.-23. juni 2023. 
Rejsen til og fra Glasgow arrangeres og betales af deltagerne selv.

Betaling: Faktura udsendes fra Kirkefondet efter tilmelding. 1/3 del betales før 1. marts og derefter resten af beløbet.

Rejsen arrangeres af Kirkefondet, repræsenteret ved udviklingskonsulent Berit Weigand Berg og næstformand i bestyrelsen, Finn Dyrhagen, i samarbejde med sognepræst Tine Illum, Sdr. Bjert (og Værkstedet GudstjenesteLIV) og organist Peter Arendt, Haslev. 
Yderligere information: Tine Illum - mail ti@km.dk, tlf 30682093 eller Kirkefondet - mail: kirkefondet@kirkefondet.dk – tlf. 33730033.

Læs mere om studieturen her.