Ny bog om diakoni for novicer og nørder

At praktisere diakoni er at praktisere næstekærlighed, men hvordan kommer til udtryk som faglighed i dagens Danmark. Dette er et af de spørgsmål, som diakon, underviser og konsulent Conny Hjelm giver sit bud på i bogen "Diakoni for novicer og nørder". Ved at sætte fokus på diakoniens faglighed henvender bogen sig til såvel dem, der aldrig har stiftet bekendtskab med diakoni før, som til dem, der har erfaring med diakoni i højere eller mindre grad.

Conny Hjelm tager fat i diakoniens grundlag, metoder og faglighed og forklarer og udfolder begrebet for såvel nybegyndere som erfarne udøvere af diakoni. Bogen er således opdelt i to sektioner - én for novicer og én for nørder - og foruden at formidle diakonien på alle niveauer, ønsker Conny Hjelm også at bygge bro mellem dem, der allerede yder næstekærlighed, for eksempel i deres virke inden for kirken, men som ikke har fuldt styr på begrebet diakoni - og så dem, der ved en masse om emnet.

"Diakoni for novicer og nørder" kan bruges i f.eks. diakonale organisationer og i menighedsrådsarbejdet eller andre steder, hvor man gerne vil tale om diakoni, men har manglet en klar tekst at tage udgangspunkt i. Bogens forord er skrevet af Kjell Nordstokke, professor emeritus i diakoni.

Conny Hjelm er diakon og master i diakoni og har mange års erfaring inden for det diakonale felt både som underviser og konsulent. Conny Hjelm er ansat på Filadelfia Uddannelse og desuden ph.d.-studerende.

Bogen er på 182 sider og koster kr. 99,95. Bestil bogen her.