Dyk ned i fremtiden med vores spændende tema- og visionsdage!

En visionsdag er skabt til at vække nysgerrighed og tænke ud over det sædvanlige. Vores visionsdage er en platform, hvor I som sogn eller provsti samles for at udforske muligheder, diskutere nye ideer og skabe en dybere forståelse af, hvem I er som kirke.

Ikke to tema- og visonsdage er ens, og i fællesskab sammensætter vi et program, som passer netop til jeres kontekst. Om I skal have opfrisket jeres vision, diskuteret jeres måde at arbejde med frivillige på, eller fundet nye veje til at nå børnefamilierne i et nyt boligområde, så hjælper vi gerne. Via procesøvelser og samtaler får deltagerne mulighed for at skabe deres egne visioner og deltage i opbygningen af kirkens eller provstiets fremtid. Uanset om du er graver, menighedsrådsmedlem eller bare lokal nysgerrig, er vores tema- og visionsdage det perfekte sted at opdage nye perspektiver og bidrage til en kirke fyldt med muligheder. 

Ofte kombineres en tema- eller visionsdag med en sognestatistik. Her får du alle de nyeste tal på, hvem der bor i dit sogn, og hvordan de agerer. Du finder mere information om sognestatistikken her.

 

Vil du vide mere eller aftale nærmere,
så kontakt os på

Tlf.: 33 73 00 33
kirkefondet@kirkefondet.dk