Foredrag - Oplev et af vores inspirerende foredrag, der er skabt til at inspirere og udfordre dine tanker omkring det at være og gøre kirke. Vores konsulenter deler deres ekspertise og indsigter inden for en række spændende emner. Uanset om du er på jagt efter ny viden eller inspiration til dit daglige arbejde, vil vores foredrag give dig nye perspektiver på det at være kirke.

Vi oplever ofte at et foredrag leder til efterfølgende dybdegående diskussioner. Temaerne kan strække sig på tværs af folkekirkens mange arenaer og kan sammensættes efter behov. Du finder alle temaerne nedenfor.

Workshops - Kombinér et af vores oplæg med en workshop. I sidste ende er det mennesker, der står bag forandringer, og derfor er det vigtigt altid at diskutere og evaluere på kirkens retning og fremtidige vej. Via en workshop får I selv mulighed for at debattere jeres kirkes kontekst, styrker og udfordringer. Konsulentens rolle er i denne kontekst ikke at komme med svar eller finde på løsninger, men at sikre samtalevilkår, åbne for nye perspektiver og samle trådene til det fremtidige arbejde. I kan selv vælge workshoptemaer, så sammensætter en af vores konsulenter en proces i forlængelse af dagens formål. 

 

Vil du vide mere eller aftale nærmere,
så kontakt os på

Tlf.: 33 73 00 33
kirkefondet@kirkefondet.dk