Tom indkøbskurv


 
178.00

Vi giver 10% rabat ved køb af min. 10 stk.
Priser er inkl. moms.
Der tillægges leveringsomkostninger på kr. 45,- for alle ordrer.
Ved ordrer på kr. 599,- eller derover sendes varerne portofrit i Danmark.

Kirke i bevægelse
- redskaber til udvikling i fællesskab

Bogen inspirerer til at arbejde med kirkens aktiviteter og miljø i mødet mellem tradition og lokalområde. Det handler om at lytte til mennesker, fordybe sig i kirkens tradition, inddrage frivillige lægfolk, give plads til relationer i processen og have modet til at eksperimentere og lære undervejs. Læseren får praktiske øvelser og idéer til i fællesskab at reflektere over det at være kirke og at udvikle nye aktiviteter i mødet med den lokale virkelighed.

Bogen henvender sig til sognepræster, kirke- og kulturmedarbejdere og andre kirkeligt ansatte, menighedsrådsmedlemmer, frivillige og andre med interesse for udvikling i den lokale kirke.

Dorte Kappelgaard er sociolog og ph.d. i praktisk teologi. Bogen er skrevet på baggrund af viden fra hendes erhvervs-ph.d.-afhandling skrevet for Kirkefondet på Det Teologiske Fakultet på Københavns Universitet. Læs mere om ph.d.-afhandlingen her.
Hun har desuden hentet erfaringer fra udviklingsprocesser i en lang række lokale kirker som udviklingskonsulent i Kirkefondet.

Læs uddrag af bogen her.

82 sider - kr. 178,-

Se også et par små videoer, hvor Dorte fortæller om et par vigtige elementer i bogen:

Video: Kirke i bevægelse
Video: Kirke i bevægelse - Hvad er kirke for dig?
Video: Kirke i bevægelse - Kirkerefleksion