Støt Kirkefondet – og få skattefradrag for din gave!

Kirkefondet har brug for din støtte, så vi fortsat kan udvikle tiltag, der gavner folkekirken bredt, og vi kan hjælpe menigheder over hele landet i arbejdet med at skabe liv og vækst i deres lokale folkekirke.

Kirkefondet er en uafhængig almennyttig organisation, som ikke modtager offentlige midler, og derfor betyder personlige gavebidrag meget for os. Du kan få skattefradrag på gavebidrag på op til kr. 18.300 i 2024. Det eneste, du skal gøre, er at anføre dit CPR-nummer i forbindelse med donationen, så indberetter vi beløbet til SKAT. Du kan læse mere om reglerne på SKATs hjemmeside her. 

Støt projektet ”Indretning af Danmarks første Tiny Church”
I 2024 går gavebidrag til Kirkefondet bl.a. til projektet med at bygge en Tiny Church i den nye bydel Nordhavn i København. Det er en lille midlertidig kirke, som bæres af principper om at bygge småt, bæredygtigt, imødekommende og økonomisk forsvarligt. Kirkefondet vil særligt hjælpe med indretning af kirken – det kan f.eks. være altersæt, dåbsfad, udsmykning eller lign. Selve kirkebyggeriet finansieres af Holmens-Østerbro provsti og Hans Egedes sogn, som i samarbejde med Kirkefondet har afholdt en arkitektkonkurrence, og vinderen blev projektet ”Tolvkanten”. Den midlertidige kirke forventes opført i 2024 eller begyndelsen af 2025 Ideen med en ”Tiny Church” er bl.a. inspireret af en lignende kirke i Holland.

Støtte til Kirkefondet kan indbetales på:
Bankkonto i Nordea: 2191 – 8541701207 eller på MobilePay 11159. 
Skriv gerne ”Gave” i meddelelsesfeltet samt eventuelt cpr.nr., hvis beløbet ønskes indberettet til SKAT, så der opnås skattefradrag. 

Hvis dit støttebidrag er på mindst kr. 300,- kvitterer vi med et gratis årsabonnement på magasinet ”Kirken i dag”, der udkommer 4 gange årligt i marts, juni, september og december.  Send os en mail med navn og adresse for at få tilsendt masser af inspiration og spændende artikler.

Du har mulighed for at tilmelde gavebidrag til Betalingsservice 
Hvis du ønsker at støtte os med et fast årligt beløb, kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Det fortæller vi dig meget gerne mere om og hjælper dig igennem tilmeldingen, så ring og få en snak med os på tlf. 33 73 00 33, hvis det kunne være aktuelt for dig.  

På forhånd tusind tak for din støtte.

Kirkefondets kollektdag er hvert år på St. Bededag
Indsamlede kollektmidler kan indbetales på ovenstående konto mærket ”Kollekt”. Vi er meget taknemmelige for den hjælp og omtanke, vi hvert år modtager fra indsamlinger i kirkerne.

Se regnskab for sidste års landsindsamling her

Læs mere om kirkens kollektdage her.