Tom indkøbskurv


 
20.00

Vi giver 10% rabat ved køb af min. 10 stk.
Priser er inkl. moms.
Der tillægges leveringsomkostninger på kr. 45,- for alle ordrer.
Ved ordrer på kr. 599,- eller derover sendes varerne portofrit i Danmark.

Gospelhåndbogen
Af Lars Jochimsen

»Gospelhåndbogen« er først og fremmest en inspirationsbog og en håndbog til dem, som gerne vil arbejde med gospelmusik, men som enten mangler viden om, hvordan de skal gøre, eller som har lyst til at lære mere om de grundlæggende teknikker.

Bogen er fyldt med spændende forslag til, hvordan man kan arbejde med gospelmusikken i f.eks. konfirmandundervisningen, eller hvordan man starter et gospelkor i kirken, og de mange konkrete eksempler på gospelliturgier, workshopskabeloner og koncertformer er gode redskaber, der gør det let for præster, menighedsråd, organister, gospelinstruktører m.fl. at arbejde med gospelmusikken.

Bogen er skrevet af gospelkonsulent, gospelinstruktør og underviser Lars Jochimsen, som har stor erfaring med at arbejde med gospelmusik i folkekirkeligt regi. 

96 sider - NU: kr. 20,- 

Anmelderne har sagt:

"Engageret, detaljeret håndbog om praktisk arbejde med gospel i kor, kirke og til arrangementer, og der tages udgangspunkt i den danske folkekirketradition. De mange gode råd om planlægning og praktik vil kunne bruges af enhver korleder, der ved mere om musik end praktik",  Annemette Schønberg Johnsen i lektørudtalelse fra DBC (Dansk Bibliotekscenter).   

""Gospelhåndbogen" er en uvurderlig hjælp til alle, som uden større forhåndskendskab til genren, har lyst til at prøve kræfter med gospelmusikken i kirkeligt regi...Jeg har så afgjort fået nye værdifulde ideer og inputs medi bagagen efter at have læst bogen. Som opslagsværk eller som inspiration er den en værdifuld hjælper at have ved hånden i arbejdet med gospelmusik i den danske folkekirke", Mads Granum på "Folkekirken i København"s hjemmeside.

"Har du lyst til at arbejde med gospel skal du investere i denne bog. Uanset om du er helt ny eller øvet dirigent, finder du her inspiration og kenkret vejledning til at afholde gode øveaftner og koncerter. Bogen indeholder bl.a. forslag til opvarmning, repertoirevalg og indstudering af nye numre...Kort sagt: Køb bogen, rid med på bølgen og få nogle mennesker ind i kirken, vi ellers ikke ville møde," Judith Hedager i Indre Missions Tidende.