Tom indkøbskurv


 
99.00

Vi giver 10% rabat ved køb af min. 10 stk.
Priser er inkl. moms.
Der tillægges leveringsomkostninger på kr. 45,- for alle ordrer.
Ved ordrer på kr. 599,- eller derover sendes varerne portofrit i Danmark.

Samtaleæske "Det kan du TRO vi taler om"

Gode samtaler kan opstå hvor som helst og når som helst. Men gode samtaler kan også hjælpes på vej ved, at nogen taget det på sig at være vært for dem. Kirkefondet, KFUM og KFUK i Danmark og ungdomspræsten i Viborg Domprovsti har arbejdet tæt sammen med en gruppe unge om at udvikle samtaleæsken ”Det kan du TRO, vi taler om”.

Grundtanken har været at udvikle nye ideer til, hvordan folkekirken sammen med unge lokalt kan tilrettelægge og tilbyde samtaler og refleksioner over livets små og store spørgsmål. Samtaler, der i udgangspunktet retter sig til de 16-25 årige tæt på deres hverdag, men som også kan bruges af alle andre. Det er tænkt som en mulighed for at skabe samtaler med unge, der ikke på forhånd kender hinanden, men kan bestemt også bruges i grupper, der allerede kender hinanden - lokalt i folkekirken eller i det kirkelige ungdomsarbejde.

Æsken er dels et ”startkit”, hvor man finder forslag til de første seks samtaler, og dels en værktøjskasse med praktiske og gode råd samt billedkort, der kan bruges til at sætte gang i samtalen uanset emne. Æsken indeholder: 68 billedkort, en ”pixibog” med vejledning og gode råd, værtsbadge, forslag til seks forskellige samtaler indenfor kategorierne: den forsigtige, den modige og den anderledes samt en tjekliste med bud på, hvad det kan være godt at have styr på, når man byder ind til samtale.

Kr. 99,-