Tom indkøbskurv


 
699.00

Vi giver 10% rabat ved køb af min. 10 stk.
Priser er inkl. moms.
Der tillægges leveringsomkostninger på kr. 45,- for alle ordrer.
Ved ordrer på kr. 599,- eller derover sendes varerne portofrit i Danmark.

Inspirationsæske med kort
Æske med 6 forskellige inspirationskort

Kirkefondet har udgivet en smuk æske med 6 forskellige kategorier af kort i visitkortstørrelse, der kan give de besøgende i kirken, konfirmanderne m.fl. en større oplevelse i kirken. De 6 kategorier, der følger med æsken, er Bibelen, Salmer, Bønner, Velsignelser, Brug kirkerummet og Tanker. Derudover kan man også købe kort med Fadervor og Trosbekendelsen. For de fleste af kategorierne er der 10 forskellige kort. Kortene er smukt illustreret af grafiker og tegner Kim Broström.
Æsken fås i sort eller naturfarvet.

Udover at have æsken stående i kirken, kan kortene også bruges ved gudstjenesten, til konfirmander, på efterskoler og i mange andre sammenhænge.

Kortene er nu også udkommet på engelsk og tysk til kirkens udenlandske besøgende. Køb en samlet æske med de 3 kategorier Bibelen, Tanker og Velsignelse på engelsk og tysk. Prisen for æske og supplerende kort er den samme som nedenfor.   

Æske med 6 x 100 kort koster kr. 699,-.

Kirker, der er tilmeldt vejkirkeordningen får 100 kr. i rabat, og kan altså købe æsken for kr. 599,- (skriv det i en kommentar til bestillingen).

Kortene kan også købes separat uden æske. (Vælges i "Vælg". Skriv hvilke kategorier i kommentarfeltet). 

1 pakke kort - kr. 100,-
4 pakker kort - kr. 350,-
6 pakker kort - kr. 450,-
8 pakker kort - kr. 550,-

Fås også: