Tom indkøbskurv


 
100.00

Vi giver 10% rabat ved køb af min. 10 stk.
Priser er inkl. moms.
Der tillægges leveringsomkostninger på kr. 45,- for alle ordrer.
Ved ordrer på kr. 599,- eller derover sendes varerne portofrit i Danmark.

Dagen vækkes - CD
CD med Vindens Vej

»Vindens Vej«, der er et keltisk inspireret ensemble, udgav i 2009 cd’en »Må din vej gå dig i møde« i tilknytning til en bog med samme titel, der indeholdt sange, liturgier og bønner fra Iona Community og den keltiske tradition. »Må din vej gå dig i møde« er blevet meget bredt kendt i hele landet, hvor sangene bruges i forskellige kirkelige sammenhænge, og ensemblet har spillet koncerter mange steder.

Nu har »Vindens Vej« udgivet en ny cd »Dagen vækkes«. Inspirationen fra både keltisk spiritualitet og musik er stadig den samme. Cd’en veksler mellem flotte flerstemmige sange og rene instrumentalnumre. De fleste af numrene er komponeret af gruppens egne musikere, mens resten er nye arrangementer og fortolkninger af traditionel keltisk musik.

»Vindens Vej« består af Helene Holm Nielsen, Torsten Borbye Nielsen, Johan Holm Nielsen, Ruben Engelhardt og Ken Dolva. Ensemblet er således et spændende møde mellem musikere fra både klassisk og rytmisk musiktradition, hvilket er med til at give »Dagen vækkes« sit helt eget præg.

Cd’en »Dagen vækkes« er udgivet af »I Mesterens Lys« i samarbejde med Areopagos og Kirkefondet.

Læs mere:
Må din vej gå dig i møde - CD 

Pakketilbud: 2 CDer: "Må din vej gå dig i møde" og "Dagen vækkes" kr. 150,-