Tom indkøbskurv


 
149.00

Vi giver 10% rabat ved køb af min. 10 stk.
Priser er inkl. moms.
Der tillægges leveringsomkostninger på kr. 45,- for alle ordrer.
Ved ordrer på kr. 599,- eller derover sendes varerne portofrit i Danmark.

"Aldrig har jeg følt mig mere velkommen"
Erfaringer fra arbejdet med unge og teologi

Det er 20 år siden den første ungdomspræst blev ansat i Brorsons Kirke på Nørrebro i København, og i den anledning er der netop udkommet en bog om arbejdet omkring unge, tro og kirke.

Bogen er ikke en historiebog, men derimod en slags håndbog med en blanding af artikler skrevet af præster og andre, der tager udgangspunkt i de erfaringer, som de har gjort sig med at arbejde med unge. Andre artikler er mere teoretiske, hvor forfatteren belyser et område, som han eller hun har fordybet sig i.

En imponerende samling af erfaringer og refleksioner, som er tænkt som en hjælp til dig eller jer, der føler, at det er vigtigt at skabe en vedkommende kirke for unge - såvel som for alle, uanset om fu er en del af en kirke, et sogn, et provsti, et stift, en skole eller om du er en del af en forening eller organisation, der enten på lokalt plan eller på landsplan gerne vil skabe rum for unge og deres tro.

Bogen har forord af Københavns biskop, Peter Skov-Jacobsen, og er redigeret af Berit Weigand Berg, Christian Noval og Thomas Nedergaard.

Bogen er udgivet af ungdomsanalyse.nu i samarbejde med Kirkefondet.

278 sider - NU kr. 149,- (før 299,-)