Tom indkøbskurv


 
49.00

Vi giver 10% rabat ved køb af min. 10 stk.
Priser er inkl. moms.
Der tillægges leveringsomkostninger på kr. 45,- for alle ordrer.
Ved ordrer på kr. 599,- eller derover sendes varerne portofrit i Danmark.

Pilgrim - sange til andagt og vandring
Sangbog med 122 sange

Sangbogen "Pilgrim - sange til andagt og vandring" indeholder 122 sange. Udover 76 sange på dansk er der 46 sange på andre sprog, så man også kan bruge den i udlandet sammen med andre medvandrere. 

Teksterne strækker sig fra de mere end 2500 år gamle valfartssalmer fra Det Gamle Testamente, over danske salmedigtere som f.eks. Ambrosius Stub, Grundtvig og Ingemann, til helt nye salmer af bl.a. Iben Krogsdal. Musikken har næsten en lige så stor spændvidde: Fra middelalderens gregorianske melodier, over traditionelle koraler og folkemelodier, til nye melodier inspireret af sangtraditionen i Taizé. 

Sangbogen er i A5-format og med spiralryg, så den er praktisk at bruge på vandringen, både i sjælens landskab, gennem livet fra vugge til grav eller på den planlagte pilgrimstur. Alle sangene er forsynet med noder, og næsten alle har becifringer. 

Sangbogen og cd’en (er desværre udsolgt) med samme navn er frugten af et stort pilgrimsprojekt, som Helligaandskirken på Strøget i København holdt i sommeren 2011. Se Youtube-klip om udgivelsen her.

217 sider - nu kun kr. 49,-

Fås også:
Sange fra Natkirken på Strøget - CD