Tom indkøbskurv


 
99.95

Vi giver 10% rabat ved køb af min. 10 stk.
Priser er inkl. moms.
Der tillægges leveringsomkostninger på kr. 45,- for alle ordrer.
Ved ordrer på kr. 599,- eller derover sendes varerne portofrit i Danmark.

Diakoni for novicer og nørder
Ny bog om diakoni af Conny Hjelm

At praktisere diakoni er at praktisere næstekærlighed, men hvordan kommer til udtryk som faglighed i dagens Danmark. Dette er et af de spørgsmål, som Conny Hjelm giver sit bud på i bogen. Ved at sætte fokus på diakoniens faglighed henvender bogen sig til såvel dem, der aldrig har stiftet bekendtskab med diakoni før, som til dem, der har erfaring med diakoni i højere eller mindre grad.

Conny Hjelm tager fat i diakoniens grundlag, metoder og faglighed og forklarer og udfolder begrebet for såvel nybegyndere som erfarne udøvere af diakoni. Bogen er således opdelt i to sektioner - én for novicer og én for nørder - og foruden at formidle diakonien på alle niveauer, ønsker Conny Hjelm også at bygge bro mellem dem, der allerede yder næstekærlighed, for eksempel i deres virke inden for kirken, men som ikke har fuldt styr på begrebet diakoni - og så dem, der ved en masse om emnet.

"Diakoni for novicer og nørder" kan bruges i f.eks. diakonale organisationer og i menighedsrådsarbejdet eller andre steder, hvor man gerne vil tale om diakoni, men har manglet en klar tekst at tage udgangspunkt i. Bogens forord er skrevet af Kjell Nordstokke, professor emeritus i diakoni.

Conny Hjelm er diakon og master i diakoni og har mange års erfaring inden for det diakonale felt både som underviser og konsulent. Conny Hjelm er ansat på Filadelfia Uddannelse og desuden ph.d.-studerende.

182 sider.