Så er analysen landet, men hvordan får vi åbnet op for tallene og kommer i gang med at bruge dem? Kirkefondets konsulenter tilbyder en grundig gennemgang af analysens mange oplysninger og samtale om tallenes betydning hos jer. Det er også muligt at udvide præsentationen med en workshop.


Præsentation af sogneprofil/sogneanalyse
Få en grundig gennemgang af oplysningerne i analysen med god tid til dialog om tallenes betydning for kirken fx for menighedsråd og ansatte eller ved en sogneaften.
Varighed 2 timer + pause.
Pris kr. 5.000 ekskl. moms og rejseudgifter


Præsentation og workshop - Sogne
Få en grundig gennemgang af oplysningerne i analysen med god tid til dialog om tallenes betydning for kirken fx for menighedsråd og ansatte eller ved en sogneaften. Efterfølgende arbejder vi med at omsætte tallenes betydning til fremtidige fokuspunkter for det kirkelige arbejde i sognet og med idéudvikling på baggrund af fokuspunkterne.
Varighed 4 timer + pauser.
Pris kr. 10.000 ekskl. moms og rejseudgifter


Præsentation af provstiprofil
Få en grundig gennemgang af oplysningerne i provstiprofilen for provstiudvalget, til præstekonventet eller ved en provstidag for menighedsråd og ansatte.
Varighed 2 timer + pause.
Pris kr. 5.000 ekskl. moms og rejseudgifter.


Kirkefondet tilbyder også at afholde workshops for provstiet. Kontakt os for nærmere aftale.

Kirkefondets statistiske analyser er desuden et godt grundlag for visions- og målsætningsarrangementer, som du kan læse mere om her

Vil du vide mere eller sende en bestilling,
så kontakt os på

Tlf.: 33 73 00 33
kirkefondet@kirkefondet.dk

 

Har du spørgsmål? 

Kontakt 
Sille Meineche Fusager
Analysekonsulent
Tlf. 33 73 00 33 (kontoret)
E-mail: sf@kirkefondet.dk