Tom indkøbskurv


 
0.00

Vi giver 10% rabat ved køb af min. 10 stk.
Priser er inkl. moms.
Der tillægges leveringsomkostninger på kr. 45,- for alle ordrer.
Ved ordrer på kr. 599,- eller derover sendes varerne portofrit i Danmark.

Demografisk Analyse - med kirkeligt perspektiv!
Danmark 2017

Download analysen gratis her. Denne landsanalyse er baseret på sognestatistiske oplysninger fra 1990, 1993, 1996, 2000, 2004, 2008, 2011 og 2014-2017 fra Danmarks Statistik, og giver et indblik i befolkningsudviklingen i Danmark - med et kirkeligt perspektiv!

Demografisk viden har stor værdi for forståelsen af det samfund, som vi lever i. Statistikkens oplysninger bliver rigtig interessante, når man i Kirkefondets analyser bevæger sig på sogneniveau, fordi de 2.169 danske sogne er meget forskellige fx i forhold til geografisk beliggenhed og størrelse, infrastruktur, befolkningssammensætning, kulturelle tilbud og sociale netværk samt i forhold til folkekirkemedlemskab. En demografisk analyse af sognet giver menighedsrådene konkret kendskab til sognets befolkningssammensætning, og dermed noget at pejle efter i forhold til at skulle udvikle netop deres kirke. Et tilsvarende analyseprodukt tilbydes også til provstierne. Der kan læses mere om Kirkefondets tilbud til sogne og provstier på www.kirkefondet.dk. 

I analysen henvises til talmaterialets tabeller 1-7. Det er et omfattende tabelmateriale, som kan rekvireres mod betaling ved henvendelse til Kirkefondet