Printervenlig version
 
 
 
     
 
 

Anmeldelser af "Gospelhåndbogen"


"Engageret, detaljeret håndbog om praktisk arbejde med gospel i kor, kirke og til arrangementer, og der tages udgangspunkt i den danske folkekirketradition. De mange gode råd om planlægning og praktik vil kunne bruges af enhver korleder, der ved mere om musik end praktik",  
Annemette Schønberg Johnsen i lektørudtalelse fra DBC (Dansk Bibliotekscenter).   


""Gospelhåndbogen" er en uvurderlig hjælp til alle, som uden større forhåndskendskab til genren, har lyst til at prøve kræfter med gospelmusikken i kirkeligt regi...Jeg har så afgjort fået nye værdifulde ideer og inputs medi bagagen efter at have læst bogen. Som opslagsværk eller som inspiration er den en værdifuld hjælper at have ved hånden i arbejdet med gospelmusik i den danske folkekirke", Mads Granum på "Folkekirken i København"s hjemmeside.


"Har du lyst til at arbejde med gospel skal du investere i denne bog. Uanset om du er helt ny eller øvet dirigent, finder du her inspiration og kenkret vejledning til at afholde gode øveaftner og koncerter. Bogen indeholder bl.a. forslag til opvarmning, repertoirevalg og indstudering af nye numre...Kort sagt: Køb bogen, rid med på bølgen og få nogle mennesker ind i kirken, vi ellers ikke ville møde," Judith Hedager i Indre Missions Tidende. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kirkefondet udgiver jævnligt et e-mail nyhedsbrev med nyheder og nye produkter m.m. Tilmeld dig her.