Printervenlig version
 
 
 
     
 
 

Bønner på vejen

Bønnen, som er kristendommens mest centrale udtryksform, er absolut transportabel, og den er hvermands eje. Man kan bede hvor som helst og når som helst og på en hvilken som helst måde. Alligevel kan det være svært at bede.

Derfor har sognepræst Werner Fischer-Nielsen i hæftet »Bønner på vejen" lavet en vejledning til, hvordan man kan bede, enten med egne ord eller ved hjælp af andres bønner. Udover indledning og vejledning til bøn indeholder hæftet også Fadervor, Velsignelsen og bønner af bl.a. Holger Lissner, Dietrich Bonhoeffer, Signe M. Berg, Augustin og Frans af Assisi.

»Bønner på vejen« kan f.eks. lægges i kirken i forbindelse med lysglober,  vejkirker og åbne kirke eller bruges på pilgrimsvandringer, eller den kan uddeles på hospitaler og i fængsler, eller til konfirmander, dåbsforældre m.fl.

Hæftet er på 32 sider, og smukt illustreret af tegner og grafiker Kim Broström.

Hæftet koster 20,- pr. stk.
1 pakke med 25 stk. - kr. 300,- ekskl. porto

Send en bestilling på hæftet ved at klikke her

Marianne Bønløkke, pastor og underviser på Kirkefaglig Videruddannelse skriver om »Bønner på vejen«: »Formatet er lillle, men indholdet stort. Ikke alene indeholder det lille hæfte en klar og enkel introduktion til bøn. Men der er også gode bønner, som man kan gøre til sine egne. Der er ingen tvivl om, at »Bønner på vejen« imødekommer et behov hos mennesker. Der er i dag en udbredt længsel efter at give troen en praksis. Jeg håber, at hæftet må finde vej ud til mange kirker. Det er også en oplagt "gave" til konfirmander og dåbsforældre.«   

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kirkefondet udgiver jævnligt et e-mail nyhedsbrev med nyheder og nye produkter m.m. Tilmeld dig her.